Alfa-projekti 2.0

Kuten edellisessä blogitekstissäni vihjasin, projektirintamalla tulisi uuden vuoden kunniaksi olemaan uutisia.

Jos ei aivan arkkienkeli Gabriel, niin kuitenkin joku hyvän tahdon lähettiläs lähestyi ennen vuodenvaihdetta puhelimen välityksellä isääni. Kyseinen henkilö omisti vuoden 1967 Alfa Romeo GT 1300 Juniorin, jota isäni oli aikoinaan remontoinut. Nyt tuo auto oli seissyt jo useamman vuoden navetan vintissä varmassa säilössä etsien jatkoa maanpäälliselle vaellukselleen. Soittaja kysyi, olisinko kiinnostunut tekemään hänen autostaan uuden projektin ja ostamaan sen.

Kyllä olin, todellakin.

Aikailulla ei suuria voita, joten tänään tammikuisena sunnuntaina ajoimme isän kanssa paikalle, sovimme hommat ja auto matkasi kärrin päällä kohti Korpjärveä. Se on viisi vuotta vanhempi kuin edellinen projektini, ja itse asiassa juuri sellainen auto, jonka minä olisin jo alun perin halunnut. Tähän yksilöön on aikoinaan vaihdettu uudemman mallinen keula ja suuremmat pyöränkaaret, jotka on tarkoitus vaihtaa alkuperäisiin osiin.

Auton puran täysin osiin, ja yhtään likaista nippeliä ei tule menemään takaisin paikalleen, vaan tarkoitus on tehdä se niin sanotusti vimpan päälle. Edellisestä projektista olen viisastunut monen asian suhteen, esimerkiksi hommista mutaisimmat, hiekkapuhalluksen ja lasikuulapuhallukset, hoitaa ihan joku muu kuin minä.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille, täältä tullaan taas!

Jussi

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *