Tuli pari muuttujaa

Tämä ei ollut suunniteltu lopputulos.

Aina eivät asiat mene niin kuin ne on itse suunnittelut. Joulukuun toisen ja kolmannen päivän välisenä yönä vanhempieni autokorjaamo paloi maan tasalle kotitilallamme vieden mukanaan hetkellisesti vanhempieni elinkeinon, autoja, muistoja ja kaikkea mahdollista. Tuli siis kirjaimellisesti muutama muuttuja.

Omalta osaltani tuo palo vei käytännössä kaikki ralliautoiluun liittyvät konkreettiset muistot palkinnoista ja varusteista lähtien eli aikamoisen palan identiteettiä. Oma projekti-Alfani tuhoutui myös täysin liekkeihin.

Tässä kohtaa on hyvä todeta, että henkilövahinkoja tulipalo ei aiheuttanut, joten olkoon se sitten vaikkapa oikeutus surra menetettyä materiaa. Vanhempani saivat apua lukuisilta ystäviltä, joiden suuren avun ansiosta yritystoiminta pääsi jatkumaan uusvanhoissa toimitiloissa todella nopeasti. Hädässä ystävä tunnetaan ei todellakaan ole joutavanpäiväinen sanonta. Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille auttaneille ja hengessä mukana olleille.

Tässä alla muutama kuva projektista, jotka eivät vielä julkaisuun asti koskaan kerenneet. Lopputuloksen jo näittekin.

Keulan osien sovittelua vanhoilla lampuilla ja kehyksillä

Surut, kiukut ja murheet pyrin jättämään viime vuoden puolelle, joten vuoden vaihtumisen kunniaksi toivotan kaikille sitkeää ja parempaa vuotta 2019. Omalta osaltani voin luvata, että autoprojektit eivät jää tähän, vaan uutta on jo suunnitteilla. Palaan asiaan täällä blogissa heti, kun kerrottavaa on!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *